Paranormaal therapie voor mensen

paranormaal therapie voor mensen en paarden – telepathie – coaching

Paranormaal therapie voor mensen

Het behandelen van mensen doe ik meestal in mijn praktijk in Wolfheze. Mensen met veel fysieke klachten behandel ik thuis.

Het consult begint met een gesprek onder het genot van een kopje thee of koffie. Ik luister naar wat je te vertellen hebt en ik stel vragen als ik meer van je wil weten of wanneer ik het gevoel heb dat er iets niet klopt aan wat je zegt. Soms creëren we als mens een geheel eigen waarheid als iets te veel pijn doet. Bijvoorbeeld als je over iets van vroeger praat wat heel erg pijn deed en dat je dan zegt: het viel wel mee hoor. Dat is zo’n moment waarop ik meestal een vraag stel.

Na ons gesprek mag je op de behandeltafel gaan liggen. Ik behandel je door middel van handoplegging. Mijn handen raken je lichaam heel zacht aan. In de interactie van mijn handen en jouw lichaam (of energieveld) gebeurt er van alles. Sommige mensen voelen van alles, andere mensen voelen echt helemaal niks. De meeste mensen zijn na de behandeling heel ontspannen. Het kan zijn dat ik tijdens de behandeling dingen door krijg. Meestal bespreek ik die dan meteen met je. 

In de praktijk hangt een white-board. Dingen waarvan ik vind dat ze belangrijk voor je zijn, schrijf ik op het white-board. Aan het eind van het consult kun je dan een foto nemen van de aantekeningen op het white-board.

Aan het eind van het consult maken we een nieuwe afspraak. Of we spreken af dat je me belt als je me weer zien wilt. Tussen je afspraken door kun je bellen of een berichtje sturen als je vragen hebt. Ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren.

Healen is mijn levenswerk, mijn passie. Ik zet me echt in om jou te helpen zo snel mogelijk weer goed in je vel te komen te zitten. 

Paranormaal therapie helpt o.a. bij:

 • Stress
 • Pijnklachten
 • Vermoeidheid
 • Te weinig energie
 • Pijn in gewrichten
 • Menstruatieklachten

 

 • Afvallen
 • Goed slapen
 • Gezondere relaties
 • Stoppen met roken
 • Gezonder eetpatroon
 • Inzicht in eigen handelen

Roos is aangesloten bij beroepsvereniging Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG) en de RBCZ. Daardoor is het mogelijk dat je consulten, afhankelijk van je verzekeringspolis, voor (gedeeltelijke) vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking komen.

Een goed gesprek geeft inzicht in je eigen gedrag en maakt je bewust van de keuzes die je maakt.

Handoplegging zorgt voor ontspanning zodat je lichaam weer in balans kan komen.

Ontspanning zorgt ervoor dat blokkades opgelost kunnen worden en pijn kan verdwijnen.

Roos van Kappel

Roos is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Ze is gespecialiseerd in telepathie en tevens een bevlogen levenscoach. Naast haar werk als therapeut en coach helpt Roos mensen met paarden. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en paarden.

Wilt u een afspraak maken?

06-47400260