Over Roos

paranormaal therapie voor mensen en paarden – telepathie – coaching

Over Roos

De mensen die mij kennen omschrijven me als iemand die heel trouw blijft aan zichzelf. Meestal werkt dat heel goed en soms is dat sociaal wat onhandig. Toch zou ik het niet anders willen. Ik geloof in wie ik ben en wat ik voel. Dat geloof in mezelf is iets wat ik ook heel graag aan andere mensen meegeef.

Ik heb een aangeboren talent om mensen te helpen. Op één of andere manier was ik al vroeg in mijn leven in staat om te voelen hoe het met andere mensen gaat. Later in mijn leven kwam ik erachter dat er genezend vermogen in mijn handen zit. Mensen en paarden gaan zich beter voelen op het moment dat ik mijn handen op ze leg. Dat is wel heel erg fijn.

Soms krijg ik de vraag, Roos wat doe je nou precies? Het enige wat ik dan kan zeggen is: ik weet het niet. Ik weet wel dat het werkt. Mensen en paarden gaan zich beter voelen, dus behandel ik ze. Heerlijk vind ik het. Het is mijn passie, mijn reden om op te staan. Mensen en paarden behandelen, daar word ik nou echt heel gelukkig van.

Diploma’s

Van 2010 t/m 2014 heb ik een HBO opleiding tot Paranormaal Therapeut gevolgd bij het John Borgman College in Utrecht. In juni 2014 heb ik hiervoor mijn diploma ontvangen.
Van 2014 t/m 2022 heb ik meerdere vakgerichte bijscholingen bij verschillende opleiders gevolgd.
In 2022 ben ik begonnen met een 3-jarige opleiding tot acupuncturist bij Total Health in Houten.

 

Roos van Kappel

Roos is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Ze is gespecialiseerd in telepathie en tevens een bevlogen levenscoach. Naast haar werk als therapeut en coach helpt Roos mensen met paarden. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en paarden.