Kwaliteitswaarborg

Kwaliteitswaarborg

VBAG: Beroepsvereniging voor Integrale Gezondheidszorg

Innerfeeling is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG: vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze.

Op de website van de VBAG staat het volgende:

  • Al onze therapeuten hebben een gedegen hbo-opleiding gevolgd en voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen. Naast hun vakinhoudelijke diploma’s hebben zij ook een geaccrediteerde hbo-diploma (medisch en/of psychosociaal).
  • In 2017 hebben de zorgverzekeraars een extra voorwaarde aan dit laatste diploma gesteld, de zogenaamde Plato-eindtermen. Wanneer een therapeut ook voldoet aan deze Plato-eindtermen komt hij/ zij in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars. Deze therapeut herken je aan het Plato-icoon op zijn/ haar profiel.
  • Uitsluitend de vergoeding door de zorgverzekeraar vormt het verschil tussen therapeuten met Plato-icoon. Al onze therapeuten zijn immers hooggekwalificeerde zorgverleners, die goed zijn opgeleid en voldoen aan alle eisen van VBAG.

 

Herkenbaar 

  • Het muurschildje en de licentie van de therapeut van de VBAG zijn goed zichtbaar aanwezig.
  • De werkwijze van de therapeut is vastgelegd in een Beroepsprofiel. Dit is in te zien op de website van het VBAG.

Hoe de kwaliteit van uw behandeling gewaarborgd wordt

Roos van Kappel

Roos is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Ze is gespecialiseerd in telepathie en tevens een bevlogen levenscoach. Naast haar werk als therapeut en coach helpt Roos mensen met paarden. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en paarden.

Wilt u een afspraak maken?

06-47400260