Klachtenregeling

Klachtenregeling

 

Als u een klacht heeft over een behandeling, dan gaan we samen om tafel. Ik luister naar wat u te vertellen heeft. Als therapeut wil ik er voor u zijn, ook wanneer het niet makkelijk is.

Als u liever praat met een onafhankelijke derde partij dan kan dit ook. We kunnen dan een klachtenfunctionaris inschakelen. De functionaris kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht en helpt bij het zoeken naar oplossingen. Als therapeut heb ik het recht hiervan op de hoogte gesteld te worden. Innerfeeling is voor het correct afhandelen van klachten aangesloten bij Quasir, het expertise centrum voor klachten en kalamiteiten in de zorg.

Innerfeeling is ook aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil. Tevens valt de praktijk onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ, de koepel van geregistreerde therapeuten.

Innerfeeling is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG.  Hier vindt u de link naar VBAG, pagina klachten en geschillen.

Heeft u een klacht?

We komen er zeker samen uit.

Roos van Kappel

Roos is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Ze is gespecialiseerd in telepathie en tevens een bevlogen levenscoach. Naast haar werk als therapeut en coach helpt Roos mensen met paarden. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en paarden.

Wilt u een afspraak maken?

06-47400260