Wetenschap versus realiteit

Stel, je koopt een nieuwe auto en de verkoper vertelt je dat er een nieuw soort banden onder zit. Banden die absoluut niet lek kunnen gaan. De banden zijn beter voor je portemonnee want je krijgt geen lekke band meer en je hoeft aldus minder banden te kopen. De banden zijn beter voor het milieu want je gebruikt minder banden en zo hoeven er minder banden geproduceerd te worden. De banden geven je rust want je kunt met een gerust hart rondrijden omdat je zeker weet dat je nooit meer een lekke band krijgt. Of te wel, alleen maar voordelen aan deze nieuwe banden. En uiteraard zijn deze geweldige banden aan alle kanten wetenschappelijk bewezen. Fijn om te weten.

Vol trots rijd je de garage uit. De eerste paar maanden vertel je aan mensen hoe geweldig je banden zijn en je raadt het iedereen aan. Op een dag rijd je van je werk naar huis en je auto stuurt moeilijk. Je begrijpt niet wat het kan zijn want een lekke band kan het zeker niet zijn. Je stopt bij een benzinestation en tot je allergrootste verbazing heb je een lekke band. Je gelooft je ogen niet want dat kan niet! Je gaat met je auto naar de garage en de garagehouder zegt: dat kan niet, ik weet niet wat u gedaan heeft maar deze banden kunnen niet lek gaan, dat is wetenschappelijk bewezen!

Volledig in de war ga je naar huis. Je weet toch zeker dat die band lek gegaan is. Je kijkt op internet en ziet overal wetenschappelijke artikelen en verslagen van journalisten. Iedereen weet het zeker, deze banden kunnen absoluut niet lek. Dat is al zo vaak wetenschappelijk bewezen. Je slaapt een paar nachten slecht en weet niet wat je er mee aan moet. Uiteindelijk zegt je partner: kijk eens op internet of er meer mensen last hebben van lekke banden van dit type band. En wat blijkt, er zijn meer mensen die er last van hebben! Hoewel het wetenschappelijk onmogelijk is, blijkt het in de realiteit anders te zijn! Hoe het op papier is en hoe het in realiteit is, komt niet overeen.

En dat is precies zo met vaccinaties, vaccinatie-schade en autisme door vaccinaties. Het kan absoluut niet zo zijn dat vaccinaties autisme veroorzaken. Dat wordt namelijk al jarenlang wetenschappelijk bewezen. Iedereen die durft te zeggen dat er verband is tussen vaccinaties en autisme wordt voor gek verklaard. Het KAN NIET, het is WETENSCHAPPELIJK bewezen. Maar als je gaat zoeken op ervaringen van ouders, via google of op youtube dan blijkt dat de realiteit heel erg anders is dan de wetenschappelijke waarheid.

Ik vind het verdrietig dat mensen ervoor blijven kiezen om de theoretische waarheid kost wat kost aan te hangen en niet eens open willen staan voor het idee dat het ook anders zou kunnen zijn. Al die ervaringen van ouders die kun je toch niet negeren. Dat er in 1980 in Amerika 1 op de 10.000 kinderen autistisch was en nu inmiddels 1 op de 68, dat zou je ogen toch moeten openen? Maar als ik dat zeg, dan wordt er direct gereageerd met wetenschappelijke termen als correlatie is geen causaliteit. Oftewel, dat A voorafgaat aan B betekent niet dat A de oorzaak is van B.

Ik begrijp uitstekend dat als A voorafgaat aan B dat A niet per definitie de oorzaak is van B. Dat begrijp ik. Maar als de getallen zo schrikbarend zijn en de gezondheid van onze kinderen zichtbaar achteruit gaat, dan willen we toch verder kijken? Dan wil je toch geen genoegen meer nemen met theorieën?

Het is mijn wens dat we met zijn allen gaan kijken naar wat het beste is voor onze kinderen. Op basis van risicobepaling, helderheid, eerlijkheid, gezondheid en logica (lees=conform de natuur). Laten we met zijn allen op zoek gaan naar het beste voor onze kinderen i.p.v. gelijk hebben. En niet op basis van cijfers die de maker van een product meer dienen dan de gebruiker van het product.

Hier een link naar een samenvatting van een onderzoek tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen: http://info.cmsri.org/the-driven-researcher-blog/vaccinated-vs.-unvaccinated-guess-who-is-sicker

Hier het onderzoek zelf: http://www.cmsri.org/wp-content/uploads/2017/05/MawsonStudyHealthOutcomes5.8.2017.pdf

Hier een filmpje van 3 uur over vaccinaties met Door Frankema, Desiree Rover en Hans Moolenburgh. https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

Hier een link naar een boekje met de titel: Vaccinatie is geen Immunisatie.
https://www.bol.com/nl/p/vaccinatie-is-geen-immunisatie/9200000011174727/?suggestionType=suggestedsearch

Op youtube zijn veel fimpjes te vinden dr Suzanne Humphries. Dr Humphries is nierspecialist (nefroloog). In haar werk werd ze steeds vaker geconfronteerd met nierfalen na vaccinaties – inclusief griepprik. Ze is gestopt als nierspecialist en is zich louter bezig gaan houden met onderzoek naar en voorlichting over vaccinaties.
https://www.youtube.com/watch?v=SFQQOv-Oi6U&t=3s